Ontdek: gratis & onbeperkt facturen maken? Dat kan!

Review: Factureren met Yoursminc

Beoordelingen Yoursminc

Met Yoursminc factureren creëer je in no time een professioneel uitziende factuur en kun je deze met een druk op de knop versturen naar je klant. Daarbij wordt de factuur in zowel pdf als UBL (eFactuur) verstuurd. Door gebruik te maken van factuurontwerpen, ben je in staat de layout van je factuur compleet naar je zin te maken en uiteraard kun je indien je dat wilt, gebruik maken van je eigen briefpapier.

Tip!  Eenvoudig jouw facturen maken die aan alle eisen voldoen? Ontdek


Wat vinden de gebruikers van het online boekhoudpakket? Wat zijn de ervaringen? Klanten beoordelen het met een:

Ervaringen met Yoursminc

  • 8.9/10
    Gebruikersgemak - 8.9/10
  • 8.8/10
    Deskundigheid - 8.8/10
  • 8.8/10
    Betrouwbaarheid - 8.8/10
  • 8.7/10
    Communicatie - 8.7/10
  • 8.7/10
    Advies - 8.7/10
8.8/10

Reviews uitgelicht

Erwin uit Den Haag: Ik gebruik Yoursminc voor mijn facturen. Deze zijn in een handomdraai gemaakt. Helemaal top. Eigenlijk zou ik mij verder moeten verdiepen in de mogelijkheden van Yoursminc maar de tijd ontbreekt helaas. Voorlopig is dit een goede oplossing want vroeger nam het maken van een factuur wat tijd in beslag. Bij vragen reageren ze ook binnen een dag.

Carine uit Sterrebeek: Ik gebruik yoursminc voor de facturatie en mijn uitgaven bij te houden. Ik heb hiermee steeds een goed beeld

Samenvatting

Heel goed! 100% van de gebruikers beveelt dit boekhoudprogramma aan. Gebaseerd op ruim 20 beoordelingen. Deze klantenbeoordelingen spreken voor zich. Je lees nagenoeg positieve reacties van gebruikers. Lees alle reviews

Online factuur- en boekhoudprogramma voor zzp’ers

Naast het opstellen en versturen van facturen kun je met Yoursminc ook het offerte traject geheel verzorgen, je urenregistratie, contacten of kilometeradministratie bijhouden. De Btw-aangiften, dagboeken, grootboeken, rapportages, bankafschriften, enz. Kortom je complete boekhouding voeren. Alles wordt met een overzichtelijk dashboard weergegeven en is zeer gebruiksvriendelijk.

Wil je het je klant nog makkelijker maken, dan kun je tevens een elektronische betaallink in de verzonden factuur meesturen, waarna je klant in staat is om de betaling via iDeal ©, PayPal © of een andere provider ineens te betalen.

Beheerder van een webshop? Een webwinkel kun je zo koppelen aan het programma, zodat je financiële administratie automatisch wordt bijgewerkt op het moment dat orders worden geplaatst en uitgeleverd.

Het boekhoudprogramma is gemakkelijk te delen met een boekhouder of accountant en is probleemloos te gebruiken op PC, Tablet en Smartphone.

Factuur maken in Yoursminc

Online factureren

Voorbeeld van het factuurontwerp

Hieronder volgen een paar voorbeelden van een factuur maken waar je wellicht toch eerst even naar wilt kijken alvorens je het boekhoudprogramma gratis wilt gaan proberen.

Met behulp van een standaard factuurontwerp heb je volledige controle over hoe een factuur er uit gaat zien op het moment dat je deze vanuit Yoursminc creëert. Het factuurontwerp wat nu al voor je in de administratie aanwezig is voldoet aan alle wettelijke eisen en kun je zo direct gebruiken, maar wellicht wil je hier ook je bedrijfslogo in opnemen en factuurteksten aanpassen.

Voorbeeld online rekening opstellen
Factuur Template

Ervaar het gemak en probeer gratis uit

Je kunt de volledige functionaliteit van het online boekhoudprogramma gratis en vrijblijvend uitproberen voor een periode van 3 maanden. Gedurende deze periode kun je ook gebruik maken van de telefonische supportdesk en de chatbox. Ervaar zelf hoe eenvoudig factureren met Yoursminc werkt.

Nadat je binnen de minuut hebt geregistreerd wordt er automatisch een administratie voor je geopend. Deze administratie is dusdanig ingericht dat je er direct mee aan de slag kunt.

Startende zzp? Zet gratis & eenvoudig je boekhouding op

Online factureren en boekhouden voor zzp'ers Als zzp'er moet je een administratie bijhouden. Dit hoeft echt niet gelijk door een boekhouder gedaan te worden. Bespaar flink geld en doe het eenvoudig zelf, facturen maken en versturen, je btw-aangifte.. Boekhoudkennis is niet nodig. Ontdek